HYDROPANEL 9MM KOST.TILAN LEVY 120*260CM 3.12M2


48.00
9,29 €

Saatavuus: Toimitustuote

Hydropanel

Korkealaatuinen ja moderni Hydropanel on palamaton, veden– ja iskunkestävä sekä äänieristävä kuitusementistä valmistettu rakennuslevy. Mitä haastavammat olosuhteet, sitä paremmin Hydropanelin nykyaikaiset ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

Hydropanel-kuitusementtilevyt valmistetaan edistyksellisellä autoklaavausmenetelmällä* luonnonmukaisista materiaaleista: sementistä, kuiduista ja mineraaleista – muita raaka-aineita ei valmistusprosessissa tarvita. Tuotantomenetelmänsä ansiosta Hydropanel on fiksu ratkaisu sekä teknisesti että toiminnallisesti. Kuitusementti on materiaalina homehtumaton, ja autoklaavaus tekee rakennuslevyistä elämättömiä, pintakovia ja sitkeitä.

Kaikissa olosuhteissa korkealuokkaisen suorituskykynsä säilyttävä Hydropanel on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi märkätiloihin – rakennuslevyn olemattoman lämpö- ja kosteuselämisen ansiosta laatoitukset pysyvät tukevasti paikallaan.

Rakennuslevyjen sitkeys puolestaan helpottaa asennustöitä. Levyjen ruuvikiinnittäminen ei vaadi esirei’itystä, ja hyvän kantokykynsä ansiosta levyihin voidaan kiinnittää raskaitakin kuormia. Sisäseiniä ja -kattoja rakennettaessa Hydropanelin etuna on myös kätevä viimeisteltävyys. Levyt voidaan käsitellä tavallisten sisäverhouslevyjen tavoin tasoitteella ja ylimaalauksella – työlästä ja ilmeeltään vanhanaikaista lasikuitutapettia ei tarvitse käyttää. Palamaton Hydropanel soveltuu loistavasti myös osastoivien rakenteiden toteuttamiseen.