LEHTIKUUSI 28*145*5400 MM SHP SILEÄ/SILEÄ PAKATTU KALVOON 2 KPL/PKT


22.70
4,39 €

Saatavuus: Varastossa

HYVÄLAATUINEN SIPERIAN LEHTIKUUSI

Siperian lehtikuusi on kestävä materiaali rakentamiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto; hyvin kulutusta ja lahoa kestävää ilman puun käsittelyaineita. Sen tiukkasyinen ilme ja kaunis ruskeanpunertava väri sopivat mainiosti kohteisiin, joissa tarvitaan persoonallista ja kulutusta kestävää puuainesta. Puuaineen tunnusomaisia piirteitä ovat voimakkaasti kehittyneet sydän- ja kesäpuuosa. Punaisenruskeana sydänpuu erottuu selvästi vaaleasta, ruskeaan vivahtavasta pintapuusta.

Kestävyys

Siperian lehtikuusi kestää rakenteensa vuoksi hyvin säävaihteluita käsittelemättömänäkin. Sen sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät siitä luontaisesti lahonkestävää.

Laatuluokka

Siperian lehtikuusen laatuluokat ovat samat kuin muillakin havupuilla. Yleinen lajittelu AB (st), jota meidän valikoimassamme olevat lehtikuusi tuotteet ovat.

Käyttökohteet

Siperian lehtikuusen suosituimmat käyttökohteet ovat ulkoverhouslaudat sekä pihakalusteet ja -rakenteet. Se on ympäristöystävällinen ja terveellinen vaihtoehto myös puisiin piharakenteisiin. Käyttökohteita ovat terassit, pergolat ja katokset, aidat, polut, portaat, puutarhakalusteet laiturit, puistojen penkit, viheraluerakentaminen ja lasten leikkikentät.
Hinta/5,4 metrin kpl