KIERREPAALU 900 / 60 / 3 MM KUUMASINKITTY LAIPPA 150/5 MM , TUKEVA YLÄPÄÄN KIINNIKE SISÄLTYY HINTAAN


39.90
7,72 €

Saatavuus: Toimitustuote

Maahan ruuvattava kierrepaalu on nopea ja edullinen perustusmenetelmä eri rakennustarpeisiin. Käyttökohteita ovat esim. terassit, patiot, varastot, puu- ja venevajat jne. Erilaisten kiinnikkeiden avulla kierrepaalu on helppo kiinnittää rakenteisiin.
Kierrepaalu ei vaadi routaeristystä, salaojitusta eikä mittavia maansiirtotöitä. Koska valutöitä ei tarvita, paalu on asennuksen jälkeen heti käytettävissä.

Paalut voidaan asentaa joko käsin tai koneellisesti. Asennus on nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta.
Kierrepaalut on valmistettu kuumasinkitystä 80 µm teräksestä (Q235) ja ne ovat CE-hyväksyttyjä.

Ruuvipaalulla perustettaessa kokonaiskustannukset jäävät lähes poikkeuksetta muita perustusmenetelmiä alhaisemmiksi. Ruuvipaalu soveltuu myös uudelleenkäytettäväksi, sillä perustus on mahdollista kiertää ylös ja käyttää uudelleen. Ruuvipaalun tuomat kustannussäästöt:
nopea asennus säästää työ- ja kalustokustannuksissa
mahdollisuus tehdä asennus itse esim. rautakangen avulla
ei mittavia maansiirtotöitä, routaeristystä, salaojitusta tai valu- ja muottitöitä
edullinen kuljettaa ja varastoida
kierrelaipan tuoma kantokyky säästää paalun pituudessa
vaatii lähes poikkeuksetta vain yhden työmaakäynnin
kevyt asennuskalusto
ympäristö pysyy siistinä ja vahingoittumattomana
Ruuvipaalu on markkinoiden paras perustusmenetelmä monestakin syystä. Ruuvipaalu on erittäin nopea asentaa ja sen kantavuus on erinomainen. Asennus voidaan suorittaa käsin esim. rautakangen avulla tai koneellisesti hydraulisella pyöritysmoottorilla. Menetelmä säästää ajan lisäksi myös vaivaa ja rahaa. Käyttökohteita on rajattomasti - pienistä piharakennuksista omakotitaloihin, sekä kunnallisteknisistä- ja teollisista rakennuskohteista aina vedenalaisiin perustuksiin